BKFH og NKVN sommerfest!

BKFH og NKVN sommerfest!

Fra boken Kunstnerkår i 60 år: «Festspillkake» – i tekstile materialer av Sissel Blystad og Sissel Calmeyer. På toppen var glidelås for lomme med krav til kommunen. Utstilt på Bergenskunstnernes festspillutstilling i Galleri 1, 1978.

Kjære BKFH og NKVN-medlemmer og venner av fagorganisasjonene!

Da er det nesten sommer, og

BKFH og NKVN inviterer til sommerfest på HKS!

Sett av fredag 21. juni fra 19.00 til seint. Festen er åpen for alle!

Det blir bar, mat, musikk, festlige overraskelser og sosialt samvær.

Festen er arrangert i samarbeid med HKS.

Vi i fagorganisasjonene ønsker å legge til rette for gode samtaler om kunsten og kunstnernes plass i by og fylke, hvordan byens makt- og infrastrukturer i kunstlivet fungerer for oss som innholdsleverandører, dette inkluderer alt fra stipendordninger, honorarer og vederlag til kulturministerens festtaler om kulturens kraft med en skummel undertone av instrumentalisering. Og ikke minst demokratisk transparens.

Hva kan og bør vi gjøre? Hvem sin jobb er det å gjøre hva? Vi i BKFH og NKVN er opptatt av hvor viktig det er å organisere seg, og ikke minst fagorganisasjonenes mulighet til å styrke oss alle og gjøre oss til lykkelige, bekymringsfrie og produktive kunstnere i et meningsfylt og rikt fellesskap!

Du som ikke ennå er BKFH eller NKVN medlem vil få muligheten til å registrere deg for medlemsskap.

Alle BKFH-medlemmer vil dessuten kunne melde sin interesse for å delta i en av våre arbeidsgrupper eller lære mer om mulighetene for å bli mer involvert i fagorganisasjonens arbeid.

Husk at som medlem i fagorganisasjonene er det du sammen med alle de andre medlemmene som bestemmer hva vi i styrene skal bruke vår tid og våre krefter på. For eksempel lage fest!

Vi ses fredag 21. juni kl. 19.00!

Sammen er vi sterke!!