Bildende Kunstneres Forening Hordaland
 
 

Bildende Kunstneres Forening Hordaland (BKFH)

BKFH er en faglig sammenslutning av profesjonelle billedkunstnere i Hordaland tilsluttet Norske billedkunstnere (NBK). Våre 250 medlemmer har kompetanse på alle ulike ytringsformer innen bildende kunst i dag. I tillegg til å produsere kunst, er mange av medlemmene erfarne formidlere, kuratorer og produsenter for samtidskunst.

 

Hjelp til regnskap og budsjett

 
 

Regneark for oppsett av budsjett

Her kan en laste ned regneark som kan være til hjelp ved oppsett av budsjett for utstillinger og prosjekter.

Regneark uten lønn (30kB .xls)
Regneark med lønn (30kB .xls)

 

Regnskapsprogram for billedkunstnere

Her kan en laste ned et enkelt, gratis regneark tilpasset næringsoppgave for billedkunstnere.

Last ned regnskapsprogrammet (700Kb .xls)

Dette er en versjon av det Excel-basert regnearket til Landbruksdata Voss assom er tilpasset næringsoppgaven for billedkunstnere. Dette programmet er i utgangspunktet beregnet for enheter som ikke har rapporteringsplikt til det offentlige. Det betyr at der ikke er en funksjon som automatisk overfører resultatene til næringsoppgave og selvangivelse. Slik denne versjonen er utformet er det likevel enkelt å overføre resultatene som kommer fram til næringsoppgaven på manuelt vis. Også for føringen av post 3 i næringsoppgaven, eiendeler og gjeld i næring, kan programmet ha en viss nytteverdi.

Programmet er gratis, men for å ta det i bruk programmet må en registrere seg på www.landbruksdata.no. Versjonen er utformet og programmet er lagt ut med tillatelse fra Landbruksdata Voss.

For Mac-bruker og de som benytter alternative programmer til Excel finnes der også et enklere regneark tilpasset næringsoppgaven. Ta kontakt for å få dette tilsendt.

 

Faktura program

Landbruksdata Voss tilbyr også et enkelt Excel-basert fakturaprogram som kan lastes ned her. Et alternativ kan også være gratisprogrammet til WinVask

 
 
 

Kontakt oss

Vi gjeninnfører kontortid, hver første torsdag i mnd kl. 13.00-17.00. Velkommen!

BKFH har kontor på Hordaland kunstsenter
Klosteret 17
5005 Bergen

E-post: bkfh(at)kunstsenter.no
Org. nr. 986 888 411

Linker

Arkiv

Siste poster

Search