Bildende Kunstneres Forening Hordaland
 
 

Bildende Kunstneres Forening Hordaland (BKFH)

BKFH er en faglig sammenslutning av profesjonelle billedkunstnere i Hordaland tilsluttet Norske billedkunstnere (NBK). Våre 250 medlemmer har kompetanse på alle ulike ytringsformer innen bildende kunst i dag. I tillegg til å produsere kunst, er mange av medlemmene erfarne formidlere, kuratorer og produsenter for samtidskunst.

 

Hva jobber du med i disse korona-dager? Innstikk i BT juni 2020

BKFH-styret er stolte av at vi har klart å bidra med noe positivt i den vanskelige virus-infiserte våren 2020. Tusen takk til alle dere som har sendt oss ord og bilder om livet under korona! Du har sikkert lagt merke til de regelmessige e-postene og facebook postene hvor du har kunnet lese om dine kollegers aktiviteter, fra mars til slutten av juni 2020.

Vi klarte med støtte fra Norsk Kulturråd, Fritt Ord, NBK og flere lokale sponsorer, og med iherdig innsats fra en liten, men dedikert arbeidsgruppe, å få samlet noe av dette materialet i et nydelig innstikk til Bergens Tidende 6. juni i papirutgaven, og 14. juni i den digitale utgaven. Takk til Brynhild Winther for en flott tekst til publikasjonen.Fikk du det ikke med deg? Du kan se det HER


 

Comments are closed.

 
 
 

Kontakt oss

Vi har kontortid hver første torsdag i mnd kl. 13.00-17.00. Velkommen!

BKFH har kontor på Hordaland kunstsenter
Klosteret 17
5005 Bergen

E-post: bkfh(at)kunstsenter.no

Tlf: 450 00 762 (styreleder)
Org. nr. 986 888 411

Linker

Arkiv

Siste poster

Search